Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس پلاس؛ روایت روز: نوید افکاری زمانی که به اتهام قتل دستگیر شد مخالفان جمهوری اسلامی ایران یک کمپین راه‌اندازی کردند: #اعدام_نکنید!

قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران تحت فشار رسانه‌ای دشمن دادگاه را برگزار و بر اساس اعترافات خود نوید افکاری وی را به قصاص محکوم کرد. یک سال بعد هم فیلم اعترافات نوید افکاری منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افکاری در فیلم اعترافات خود می‌گوید: کسی را کشتم که نمشناختمش!

 

 

قبل‌تر هم یک فایل صوتی از نوید افکاری منتشر شده بود که او از دزدی‌هایش می‌گوید و اینکه برادرش هم در این ماجرا چه نقشی داشته است. این فایل صوتی را هم بشنوید:

 

 

فایل‌های صوتی دیگر و اعترافات کامل نوید افکاری هم به مرور منتشر شد. نوید افکاری طبق اعتراف خود که دزدی هم می‌کرد حالا مرتکب قتل هم شده بود. نظام اسلامی هم او را محکوم به قصاص کرد.

خون‌خواهان نوید افکاری!

موج ضدانقلاب اما ادامه داشت. هشتگ اعدام نکنید را از اپوزیسیون‌های خارج‌نشین تا مقامات دولت‌های غربی بازنشر می‌کردند.

 

 

شبکه رسانه‌ای غربی-سعودی -صهیونیستی هم وارد ماجرا شد. بی‌بی‌سی، منوتو و اینترنشنال و ... هشتگ اعدام نکنید را به طور مداوم تکرار می‌کردند.

فقط کافی است تیتر این رسانه‌ها را پس از اعدام نوید افکاری را ببینید: (اغلب این رسانه‌ها این خبر را به عنوان خبر تیتر یک خودشان انتخاب کردند)

 بی‌بی‌سی‌‌ فارسی با انتشار عکسی از نوید افکاری در کنار دریا، تیتر زد: «نوید افکاری، کشتی‌گیر ایرانی اعدام شد». 

تیتر شبکه ایران اینترنشنال «علی‌رغم هشدار و درخواست‌ها نوید افکاری اعدام شد» بود.

رادیو فردا با انتشار عکس نوید افکاری در سالن کشتی تیتر زد: «نوید افکاری اعدام شد/ نوید افکاری قهرمان کشتی بود».

یورو نیوز نیز با انتشار تصویر عکس نوید افکاری در سالن کشتی تیتر زد: «نوید افکاری اعدام شد».

العربیه نیز همان عکس سالن کشتی را با تیتر «با وجود مخالفت‌ها نوید افکاری اعدام شد» منتشر کرد.

ایندیپندنت فارسی هم تیتر «نوید افکاری اعدام شد» را منتشر کرد.

VOA هم تیتر «با وجود اعتراضات گسترده بین‌المللی، جمهوری اسلامی نوید افکاری را اعدام کرد» را انتخاب کرد.

و . . .

 

اعدام روح الله زم و تکرار ماجرای #اعدام نکنید

هشتگ اعدام نکنید اختصاص به نوید افکاری هم ندارد. ۲۲ مهر ۱۳۹۸ بود «روح الله زم» سرشبکه کانال ضد امنیتی «آمدنیوز» در یک عملیات اطلاعاتی در خاک عراق دستگیر شد. «روح الله زم» فرزند «محمدعلی زم» از مقامات اسبق نظام و عضو اردوگاه قدرتمند اصلاح‌طلب/اعتدال‌گرا بود. 

«زم» سالیان متمادی ذیل چتر امنیتی دولت فرانسه و در ارتباط با برخی افراد داخل نظام، اقدام به تحریک و ترویج خشونت در جامعه ایران کرد. سرانجام وی در سحرگاه ۲۲ آذر ۱۳۹۹ به دار مجازات آویخته شد. 

وزیر خارجه وقت آمریکا با انتشار توئیتی اعدام روح الله زم در ایران را محکوم کرد.

«مایک پمپئو» نوشت: ایالات متحده اعدام غیرعادلانه و وحشیانه روح الله زم، روزنامه‌نگاری که رژیم او را در خارج کشور ربود را قویا محکوم می‌کنیم.

سخنگوی جوزپ بورل (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و یکی از طرف‌های فعلی مذاکرات وین) پیرامون اعدام رح الله زم به نکات جالبی اشاره کرد. وی گفته بود اتحادیه اروپا معتقد است اعدام یک مجازات ظالمانه و غیرانسانی است که نمی‌تواند از وقوع جرم و جنایت پیشگیری کند و نمایانگر نقض غیرقابل قبول کرامت انسانی است.

سازمان عفو بین المللی نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که جهان نباید سکوت اختیار کند و تنها نظاره‌گر باقی بماند.

وزارت خارجه فرانسه نیز در بیانیه‌ای اعدام زم را یک اقدام «وحشیانه» خواند و آن را به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که برلین نسبت به این اعدام «ابراز انزجار» می‌کند. این دیپلمات آلمانی در ادامه گفت که حکم اعدام یک شکل مجازات بسیار بیرحمانه و غیرانسانی است که ما در هر شرایطی آن را رد می‌کنیم.

اعدام ۸۱ نفر در عربستان سعودی و سکوت مدعیان

حالا چند سال از کمپین اعدام نکنید برای نوید افکاری و روح الله زم گذشته است. خبر جدیدی منتشر می‌شود. عربستان سعودی ۸۱ نفر از مخالفان سیاسی خود را در یک روز اعدام می‌کند. ۴۱ نفر از شیعیان منطقه «قطیف» عربستان و  ۷ تبعه یمنی نیز در میان افرادی بودند که گردن زده شدند.

بررسی رسانه‌های غربی-سعودی-صهیونیستی نشان می‌دهد هیچ کمپینی در خصوص این اعدام‌ها شکل نگرفته است. در پیج‌های شخصی مقامات غربی هم هیچ واکنشی وجود ندارد. می‌توان گفت سکوت مطلق اتخاذ شده است.

نه رئیس جمهور آمریکا توییت و مصاحبه‌ای داشته نه وزیر خارجه این کشور واکنشی نشان داده است. مقامات کشورهای اروپایی هم با سکوت از کنار این ماجرا عبور کردند.

در این بین برخی رسانه‌ها که خواستند ژست بی‌طرفی بگیرند تنها به انتشار خبر این اعدام‌ها پرداختند و هیچ جهت‌دهی و خط رسانه‌ای را ضمیمه کار نمی‌کنند.

سایت خبری بی‌بی‌سی تنها یک خبر از این اعدام‌ها منتشر کرده و پیام بن سلمان را هم فورا ضمیمه آن می‌کند.

اینترنشنال سعودی هم که برای انتقال یک زندانی در ایران از زندان اوین به زندان کرج ۱۰ ها ساعت برنامه تولید می‌کند صرفا به انتشار بیانیه وزارت کشور عربستان و یک گفت‌وگوی چند دقیقه‌ای با یک به اصطلاح کارشناس حقوقی بسنده می‌کند. مهمان اسکایپی اینترنشنال هم تلاش می‌کند به جای پرداختن به خود اعدام‌های عربستان،‌ ذهن مخاطب را به اعدام‌ها در ایران متوجه کند و این اتفاق را مشابه اتفاقاتی که در ایران میافتد تشبیه می‌کند.

کانال تلگرامی منوتو هم تنها به انتشار یک پست خبری اکتفا کرده و پس از آن هیچ مطلب دیگری در این خصوص منتشر نمی‌کند.

ژست حقوق بشری غربی‌ها هم دروغی بیش نیست. همه سیاست‌هایشان دوگانه است. آنجا که لازم باشد علیه یک کشور موضع بگیرند بهانه‌اش را هم جور می‌کنند و آنجا که لازم باشد لاپوشانی کنند دیوار حاشا بلند است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نوید افکاری اعدام 81 نفر اعدام نکنید روح الله زم نوید افکاری اعدام شد اعدام نکنید روح الله زم اعدام ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی

به گزارش صدای ایران،معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنشی به صدور حکم اعدام برای توماج صالحی خواننده رپ زیر زمینی و یکی از متهمان ناآرامی‌های سال ۱۴۰۲ ایران، آن را نقض فراگیر حقوق بشر از سوی ایران خواند.

ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: "ما بار دیگر استفاده حکومت ایران از حکم اعدام به عنوان ابزاری برای سرکوب حقوق بشر و آزادی‌های اساسی مردم را محکوم می‌کنیم. ما همچنان گزارش‌های مربوط به وضعیت توماج صالحی را از نزدیک دنبال می‌کنیم".

وی افزود: "ابزار‌های مختلفی برای اعمال فشار بر حکومت ایران به منظور مقابله با «نقض جدی و فاحش حقوق بشر» وجود دارد".


دیگر خبرها

  • نجات جوجه جغد‌ها در پاسارگاد
  • پاسخ ایران نسبت به رژیم صهیونیستی تنبیهی بود، زدند و ما محکم زدیم
  • یک حقوق‌دان: احتمالا حکم اعدام توماج صالحی لغو شود
  • انتخابی جام جهانی چین/ درخشش مدال طلا بر گردن علی خورشیدی
  • پست عاشقانه نوید محمدزاده برای تولد فرشته حسینی
  • عملیات وعده صادق موجب شادی عدالت‌خواهان جهان شد
  • اين دختر بسكتبال لژيونر مى شود، شك نكنيد
  • واکنش آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود